VVS-installationer i Uppsala

Vi på Djurstedts AB är ett mångsidigt och flexibelt företag som er bjuder allt från stora entreprenader till mindre och enklare arbeten, som t.ex. service på nuvarande avlopp med mera. Vi har arbetat med en mängd olika kunder, allt från privatpersoner och företag till ambassader och bostadsrättsföreningar.

På Djurstedts AB sysslar vi med än VVS och kan därför koppla in duktiga arbetare inom el, bygg och måleri, om behovet finns. Efter många lyckade år som din lokala rörmokare i Uppsala har vi en stor portfolio av nöjda kunder. Vill du bli vår nästa nöjda kund? Tveka då inte på att kontakta oss, vi erbjuder alltid kostnadsfria offerter för alla våra arbeten.

Så vad kan vi erbjuda dig som vill bli kund hos oss? Nedan hittar du en liten del av vad vi kan göra. Har du något speciellt i åtanke är välkommen att kontakta så kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

Installationer, service och reparationer

Våra certifierade rörmokare har flera års erfarenhet och vet precis hur man ska utföra VVS-installationer vid renoveringar eller nybyggnationer. Vi har hjälp till med VVS-installationer i vanliga bostäder, kontor och större industrilokaler. Förutom installationer utför vi även service och reparationer av dina befintliga anläggningar och installationer.

Värmepumpar & bergvärme

Det är känt att Sverige är ett kallt land, därför är vi stolta över att kunna erbjuda lösningar för hushåll i form av värmepumpar samt bergvärme. Vi kan hjälpa till med att installera bergvärme samt ge rekommendationer på vart man kan köpa dessa apparater för bästa pris. Vi erbjuder även rådgivning där vi berättar vad som skulle passa just ditt hushåll. Vissa hem lämpar sig bättre för t.ex. bergvärme medan andra bör kolla på värmepumpar istället.

Badrums- och köksrenoveringar

Alla våra montörer som jobbar med VVS-arbeten i våtrum är certifierade och auktoriserade, allt så du kan känna dig trygg när du anlitar oss. Vi använder oss enbart av välkända produkter som är testade och av hög kvalitet.

Varmvattenberedare

Vi hjälper också till med att installera varmvattenberedare. Har ni dessutom oturen att vara utan kallt vatten under vinter halvåret är ni vår första prioritering. Priserna på våra varmvattensinstallationer är fasta, alltid!